About Us

About Us

Raamdecoratie is vakmanschap

Raamdecoratie : u staat er misschien niet bij stil maar zowel het type, de kleur als de afwerking ervan dragen in zeer grote mate bij tot het scheppen van de gewenste sfeer in uw interieur. Advies inwinnen om de juiste raamdecoratie te bepalen bij het inrichten van het interieur, is dus een zeer goed idee! Gordijnen een andere raamdecoraties kleden uw huis aan en zijn sfeermakers bij uitstek.

Paul, Conny en Nikias Van de Voorde en hun medewerkers staan er klaar om u te ontvangen en deskundig te begeleiden in uw keuze inzake raamdecoratie. Uiteraard kunt u ook op eigen houtje rondneuzen in de fraai ingerichte en letterlijk aangeklede showroom, die klasse en kwaliteit uitstraalt in de materialen, kleuren, stijl en afwerking op maat. U krijgt meteen een staaltje te zien van hoe INTRENTO ook bij u thuis uw interieur op een hoger niveau kan tillen met een schitterende uitvoering van uw raamdecoratie, nauwkeurig opgemeten, minutieus op maat afgewerkt en met een perfecte plaatsing door specialisten. Optimaal genieten van uw keuze is het resultaat voor vele jaren.

Amerikaanse Stores en Japanse panelen zijn de trendsetters voor een sfeervol interieur. Ze stellen u zonder meer in staat een verfijnde en originele decoratieve sfeer te creëren. Amerikaanse Stores en Japanse panelen zijn ook zeer breed toepasbaar bij de decoratie van uw woning en laten een brede creativiteit toe in combinatie met andere vormen van raamdecoratie. Amerikaanse Stores en Japanse panelen zijn gemakkelijk in onderhoud en kunt u vlot integreren in zowel een klassiek als een eigentijds interieur. INTRENTO biedt u een grote keuze aan kwalitatief hoogstaande stoffen (kleur, materialen, transparantie), die ook in andere, zowel klassieke als alle mogelijke trendy uitvoeringen kunnen verwerkt worden.

INTRENTO is een tegelijk een nieuwe naam in het wereldje van binnenhuisdecoratie, maar anderzijds een voortzetting of bevestiging van de weg die Modecoupon Lokeren al een tijdje bewandelt. “De naam Modecoupon bestaat sinds 1967”, zegt de familie Van de Voorde. “In de beginjaren van de zaak verkochten we zowel kledingstoffen als gordijnen en overgordijnen. Door de jaren heen is onze zaak almaar verder uitgebreid, vooral op het vlak van het grotere aanbod aan gordijnen en overgordijnen. Enkele jaren geleden besloten we om ons volledig toe te leggen in alles wat raamdecoratie betreft. Omdat we geen kledingstoffen meer verkochten, begonnen we meer en meer na te denken over de naam Modecoupon Lokeren. Het leek ons passend om de naam toch maar te wijzigen naar een uithangbord dat meer overeenstemde met onze specialiteit van raamdecoratie. Voortaan staat de naam INTRENTO voor Interieur en nieuwe Trends”.

Met INTRENTO willen Paul, Conny, Nikias en hun medewerkers elke klant tevreden stellen in zijn keuze.

“We willen de klanten helpen bij het vinden van de perfecte raamdecoratie die in hun woning past. Tot onze doelgroepen behoren zowel particuliere woningen als interieurarchitecten, scholen, hotels en andere grotere raamdecoratieprojecten.

Sterke troeven

INTRENTO staat voor Interieur en vooral voor Trend. “ Onze sterke troef is ons uitgebreid assortiment aan keuze, zowel op het vlak kwaliteit van de stoffen als wat de kleuren betreft. We hebben een gamma van ongeveer 3 000 stoffen in stock. Onze prijs is ook een sterke troef. Omdat we heel groot deel van onze collectie rechtstreeks aankopen, kunnen we de verkoopprijzen zéér gunstig houden en daar is iedereen mee gebaat. We hebben ook ons eigen confectieatelier en een plaatsingsdienst met ervaren en trouwe medewerkers. Dankzij die service slagen we erin om de leveringtermijn naar onze klanten toe beperkt te houden”.

INTRENTO beschikt ook over een Outlet Store met daarin een mooi assortiment aan stoffen die einde collectie zijn. Ze worden aan nog voordeliger prijzen aangeboden. De Store bevat ook decoratiestoffen zoals organza, linnen, canvas, kunstzijde e.a.

Paul Van de Voorde maakte als ervaren decorateur de grote evolutie mee inzake raamdecoratie. “In het verleden werd minder aandacht besteed aan raamdecoratie. Men koos een mooie gordijn en passende overgordijn en dat was het. Maar nu zijn de mogelijkheden op het vlak van raamdecoratie zo uitgebreid, dat klanten zich richten tot speciaalzaken als de onze. Nu is er keuze in overvloed van franjes tot American stores, Japanse panelen, rolgordijnen, lamellen, duogordijnen, plissée, voile gordijnen, overgordijnen enz. …. Bovendien kan alles geautomatiseerd worden. We willen in de toekomst nog meer variaties brengen in onze collectie en steeds de laatste nieuwe trends blijven opvolgen. Onze klanten zo snel en goed mogelijk bedienen met passende keuzes in een kwalitatief perfecte uitvoering blijft ons streefdoel en handelsmerk”, besluit de sterke man achter INTRENTO, ondersteund door echtgenote Conny en zoon Nikias.